8 treballs guanyadors d’entre més de 50 propostes presentades. 

Un dels esdeveniments que arriben amb el mes de maig és la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs. El curs passat, no es va poder celebrar i la 10 edició ha passat a ser la del curs actual. Això sí, l’organització ha volgut mantenir l’essència de les gales dels anys anteriors i traslladar-la a un esdeveniment en línia.

La gala d’enguany ha sigut presentada per la Andrea Sans i en Bruno Gumà, tots dos antics alumnes de l’Escola Pia Sarrià. Ells han sigut els encarregats de conduir la gala i anunciar els premiats d’aquesta edició.

Al seu torn, el Jurat configurat per professionals del sector del cinema i presidit pel director de pel·lícules com “Barcelona, Nit d’estiu” o “Loco por ella” Dani de La Orden, han atorgat els següents premis:

En la categoria de Curtmetratge de Ficció, el treball guanyador ha sigut: Edén
En la categoria de Espot, el treball presentat que ha sigut premiat és: Denegada
Pel que fa a la categoria de Videoart, el treball premiat és: Una passeggiata nell’arte
En Documental el jurat ha premiat el treball: Un tren sin parada
I finalment, en la categoria de videojoc, el jurat ha premiat: Momon Future Samurai

Els treballs guanyadors d’aquest premi, obtindran una beca per la Summer School de l’ESCAC. Entitat col·laboradora de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs.

Al seu torn, l’Eduard Pini, Provincial de l’Escola Pia de Catalunya, va dedicar unes paraules a l’organització d’aquest projecte que enguany celebra la 10 edició. També ho va fer, el director del Jurat, en Dani de la Orden.

Com ja és habitual, el públic també hi ha tingut el seu paper, participant a la gala a través de les votacions dels Premis del Púlic. Rècord històric de participació amb més 2000 votacions, ja que els altres anys, les votacions es realitzaven in situ durant la gala. Podeu consultar els premiats a la web.

Categoria Documental: Documental 313 vots: Cambios
Categoria Espot: 642 vots: No estàs sol
Categoria Videoart: 468 vots: Una passeggiata nell’arte
Categoria Ficció: vots: 689 vots Dissabte nit
Categoria Videojoc: 247 vots: Momon Future Samurai

I si us vau perdre la gala, ho podeu fer aquí!