Comença la 8a edició de Cristianisme Viu

La formació s’iniciarà el dimarts 22 d’octubre.

Els responsables de l’àrea de pastoral d’Escola Pia de Catalunya, posen en marxa la vuitena edició d’una formació per a adults que té per objectius:

  • Re/descobrir el sentit transcendent que pot tenir la vida.
  • Re/expressar com és possible tenir una imatge i experiència de Déu que ens enriqueixi i alliberi, en un món secular, científic i tecnològic.
  • Re/descobrir què vol dir i què implica ser cristià.
  • Adonar-se que és possible viure la fe en comunitat, més enllà de la institució eclesial.

Des del curs 2011 i un cop finalitzada l’edició vinent, hi hauran passat 170 participants entre docents, personal d’administració i serveis de les escoles (PAS), treballadors de les fundacions i de Lleure Turull així com personal de l’Equip de Gestió i religiosos escolapis.

Cristianisme Viu pretén, a diferència d’altres models formatius, ser una proposta oberta a tots els professionals d’Escola Pia que tinguin ganes de fer una reflexió en profunditat sobre aquest tema i crear un espai per a compartir la visió de creients, agnòstics i ateus.

Durant tots aquests anys han sigut 16 els formadors que han posat sobre la taula diferents temàtiques de debat. Entre altres, s’ha parlat de neurociència, cosmologia, ciència i fe, sociologia, psicologia, espiritualitat, compromís, solidaritat…

Participants de la formació Cristianisme Viu l’any 2017.

2019-10-10T17:50:16+00:00