La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha celebrat recentment el 10è aniversari d’aquesta iniciativa que pretén donar veu i suport econòmic a projectes de caràcter social. Ho ha fet en un esdeveniment que ha tingut lloc a les instal·lacions de TV3.

L’acte ha estat conduït per la coneguda presentadora Lídia Heredia i ha comptat amb la participació de la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, Francina Alsina.

Durant l’Esdeveniment, Sergi Noguera, gerent de la Fundació Servei Solidari, ha tingut l’oportunitat d’agrair a l’organització el fet de ser escollits com a projecte Teaming de la CCMA en l’edició de 2020.

La CCMA ha convidat a l’esdeveniment a tots els projectes escollits durant les diferents edicions del Teaming. Així, també han participat de la trobada responsables de projectes provinents d’entitats com Obra Social Hospital Sant Joan de Déu, Nexe Fundació, Associació Obrir-se al món, Associació Punt de referència, Fundació Pere Tarrés, Fundació Miquel Valls, Pallapupes – Pallassos d’hospital i de l’Associació de Cardiopaties Congènites de Catalunya

Aquesta edició és la que ha tingut una major participació i la que més socis nous ha aportat, amb 58 incorporacions.