Al capdavant de la Fundació Servei Solidari (FSS) i la Fundació Educació Solidària (FES) s’ha produït un relleu. Després d’11 anys com a gerent de FES i 4 a FSS, en Ramon Francolí, deixa el càrrec per jubilació parcial, que entoma el Sergi Noguera.
En Ramon va començar com a docent a l’Escola Pia de Terrassa l’any 1980 i va ser director de la mateixa entre 1991 i 1998. Aquest any va ser nomenat secretari general de les Institucions Educatives, càrrec que ocupà fins l’any 2006 en que va entrar com a gerent a Fundació Educació Solidària. L’any 2013 va assumir també el càrrec de gerent de la Fundació Servei Solidari.
En Sergi, llicenciat en Físiques i MBA, va començar la seva carrera professional com a professor a l’Escola Pia de Sabadell i després s’ha dedicat a la gestió. Va viure uns anys a Moçambic treballant en un centre de recerca biomèdica. Posteriorment, va treballar en l’àmbit social de l’Orde de Sant Joan de Déu. En un altre nivell, li agrada molt escriure i la muntanya.  Ens explica que “l’acció social impregna l’ADN d’Escola Pia i és molt present en tots els seus àmbits d’acció. Formar part d’aquest impuls des de les Fundacions, que fan tan bona feina per col·lectius vulnerables, és un privilegi i un repte molt il·lusionant. Arribo amb ganes de sumar i entusiasme per fer-ho” i n’és conscient “que s’ha fet molta i molt bona feina. La recollim i seguim!”.
Aquest no és l’únic canvi que es viurà en l’Àrea d’Acció Social de l’Escola Pia de Catalunya. En Joan Calicó, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA Esade, s’incorpora com a coordinador de la Fundació Benallar. En Joan, que ha treballat com a consultor en gestió empresarial i comunicació, sempre ha tingut una forta inquietud social. Va estar vinculat a altres entitats com el Casal dels Infants de manera voluntària i ara ha decidit vincular-se al sector social de manera professional. “Arribo il·lusionat: el que he aprés com a professional vull aportar-ho a l’àmbit social. Benallar és un projecte bonic i ple de sentit encara més en el moment que vivim com a societat. Un projecte que cal fer créixer i suposa un repte” ens explica el Joan, per a qui la vessant artística del seu dia a dia també és important. Toca el piano i fa fotografia de manera no professional.