Pont Jove participa en la Cinquena Trobada Interdiocesana d’Infància i Joventut en risc

//Pont Jove participa en la Cinquena Trobada Interdiocesana d’Infància i Joventut en risc
Dos joves de Pont Jove, projecte per a joves ex tutelats de la Fundació Servei Solidari, han participat com a monitors a la Cinquena Trobada Interdiocesana d’Infància i Joventut en risc. A la trobada hi han participat nens i joves de Madrid, Getafe, Huelva, Oriola, Alacant, Albacete, Astúries, Barcelona, València, Cadis i Sevilla.
    
Com ens explica en Joan Prat, responsable d’aquest projecte, “la trobada va tenir lloc a El Rocío (Huelva)  i va consistir en espai de lleure i intercanvi entre realitats diverses. Hem tingut molts moments de joc i convivència, visita al Parc de Doñana, eucaristia a la Basílica del Rocío, festival en que cada grup feia una representació, demostració de sevillanes i flamenco… Al final de la trobada els nostres joves van haver de dissimular alguna llàgrima”
Pont Jove
Ofereix suport educatiu en habitatge per a joves extutelats que provenen de la xarxa de protecció a la infància i l’adolescència de l’administració i es treballa amb ells perquè adquireixin les competències necessàries per a esdevenir autònoms a la nostra societat.

 

2018-05-24T10:17:58+00:00