Al setembre, els nois i noies comencen un nou curs a les escoles de Catalunya. Però no només ells: també les seves famílies, d’alguna manera, ‘s’escolaritzen’. Alguns pares i mares, d’origen estranger, pateixen dificultats per poder seguir al dia a dia dels seus fills i filles ja que no dominen l’idioma o desconeixen la nova realitat en que comencen a viure.

Conscients d’aquestes dificultats, des de la Fundació Servei Solidari se va engegar el programa Afluents. L’objectiu és capacitar aquestes famílies perquè puguin acompanyar els seus fills en la seva escolarització, millorant la seva integració i potenciant l’èxit escolar.

I qui millor per fer-ho que altres pares o mares o antics mestres? A través de sessions dinàmiques i pràctiques, compartint una estona setmanal, o realitzant sortides pel seu barri, treballant temes, dificultats o situacions qüotidianes.

Enguany, 9 centres de Barcelona acolliran aquest programa. Per això, la Fundació Servei Solidari necessita 75 voluntaris i voluntàries que vulguin participar del mateix.
Si voleu més informació, aquí la teniu!