L’edició excepcional de la PIA&GO -la PIA&GO a CASA- ha superat el seu objectiu de recaptació: més de 5000 euros que aniran destinats a diferents programes de lleure educatiu.

A causa de la situació generada per la Covid-19, aquest estiu molts infants i joves en risc d’exclusió tindran dificultats per poder tenir el millor estiu possible!

En aquest sentit, l’àrea social d’Escola Pia ha volgut tirar endavant una iniciativa que normalment se celebra durant el mes d’octubre. Tanmateix, donada la situació d’excepcionalitat, es va valorar que calia engegar tots els dispositius disponibles per a intentar ajudar a aquest col·lectiu vulnerable.

Els donants, també han participat de la PIA&GO a través d’activitats esportives a les xarxes i ensenyant el dorsal que es podien descarregar des de la web de la PIA&GO a CASA.

Un total de 210 donants han participat en aquesta edició de la PIA&GO. L’organització farà públic el repartiment econòmic als diferents programes de lleure de les diferents entitats de l’Escola Pia de Catalunya durant el mes de juny.