Dijous es va celebrar a l’Escola Pia Nostra Senyora una jornada per preparar el 65è Capítol Provincial de l’Escola Pia de Catalunya. Va ser una sessió per compartir experiències i conèixer més a fons els documents que es treballaran a les sessions capitulars, que tindran lloc el proper mes d’abril.

 La Glòria Fajula i el David Magrí, mestres de l’Escola Pia de Catalunya amb una llarga trajectòria a la nostra institució, van aportar la seva experiència. També ho van fer els joves que han participat en el Piarist Synod i els representants de les  comissions, que han acompanyat aquest procés proposant a totes les entitats que facin una avaluació del darrer quadrienni i que presentin propostes de cara als propres quatre anys. L’expert Jordi Collet  va donar la seva opinió externa d’aquest procés.

Amb tota la informació que s’ha preparat aquests mesos, dos grups, un de set persones i un altre de 5, anomenats “ponències”, preparen els resum generals que permetran desenvolupar el Capítol, que té una durada de cinc dies, amb tota normalitat.

Els materials, que van ser presentats en la sessió del passat dijous, són: 1) Ponència General del Capítol Provincial
2) Polítiques i Objectius de l’Assemblea de les Institucions Educatives
3) Informe del provincial
4) Conclusions del PiaristSynod dels joves
5) Ponència sobre la Vida Religiosa.