L’Assemblea Provincial és una reunió de tots els religiosos escolapis de Catalunya per tractar temes de la província. Se celebra per primer cop i es pensa repetir-la com a mínim una vegada a l’any. L’objectiu és apropar la realitat del dia a dia dels projectes als religiosos, fer un repàs de la situació actual de l’Escola Pia de Catalunya. Per això, en aquesta primera ocasió, el secretari general de les Institucions Educatives, Antoni Burgaya, explicarà la situació de les 20 escoles, i les iniciatives més emblemàtiques.
El pare general comentarà el document “Las Claves de Vida”, que recull temes com la formació permanent dels religiosos o la cultura vocacional. Aquest document recull conclusions del darrer Capítol General i, coincidint amb el fet que ens trobem al pas de l’equador (estem en el tercer any dels sis del mandat), ha semblat que era un moment oportú per reflexionar-hi.
L’Assemblea se celebrarà a l’Escola Pia de Sant Antoni, durant tot el matí d’aquest dissabte dia 26 de maig, i hi participaran una cinquantena de religiosos. S’acabarà amb un dinar de germanor.