Recuperem la festa, Aplec 2022

Aquest 2022 serà l’any de recuperació de moltes trobades, l’Aplec Mou-te serà una d’elles.

Aquesta celebració fa dos anys que l’hem anat anul·lant, però ja n’hi ha prou! Necessitem celebrar que hi som, que estem bé, que estem ressorgint i recuperant vincles, amics i xarxa.

L’Aplec ha estat sempre un moment especial de trobada de coordinadors i coordinadores, monitors i monitores, grups d’adolescents, infants i famílies. Junts, hem gaudit de més de 18 aplecs, hem visitat i celebrat a moltes de les nostres escoles, coneixent i jugant amb les entitats i tradicions locals i vinculades al Mou-te.

Als Aplecs ens hem implicat en els jocs i activitats que ens proposava cada Mou-te amfitrió i ens hem donat la Pau de maneres entranyables, hem escrit en cintes de colors un desig per deixar penjat a la Vara que ens Aplega, hem dinat en comunitat, hem xerrat, ballat… tots aplegats assaborint el plaer de tenir un vincle, de ser una comunitat en xarxa.

Malgrat això, durant dos llargs anys hem hagut d’adaptar-nos en totes les activitats, com ha fet tothom. Cal dir, però, que de l’esforç han sorgit bones iniciatives, l’any passat l’Aplec va transformar-se en una idea molt bonica per poder celebrar igualment, celebrar des de casa però connectats.

Vam crear un Aplec virtual. Una proposta que recollia l’essència de la festa. Si voleu recuperar l’Aplec 2021, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

Retornem doncs a l’Aplec original.

A Calella s’està preparant tot per poder fer una gran trobada aquest abril. Com sempre, aquest any hem demanat que cada Mou-te aporti la seva petita part de festa.

Tots tenim encomanada una petita activitat prèvia que després formarà part d’alguna acció. Aquestes activitats giren entorn del lema de l’Aplec d’aquest 2022 que és: “Actua”.

Visibilitzen la xarxa i fan que tots ens sentim part d’una mateixa idea, d’una causa comuna.

De fa cinc anys que a cada trobada repetim la cerimònia de traspàs de la Vara que ens Aplega desitjant-nos un bon Aplec i desvelant el misteri de qui serà el Mou-te amfitrió de cara al següent Aplec.

Així doncs, doneu-vos tots i totes per convidats i convidades.

Us esperem el dia 24 d’abril a Calella per fer festa!