Entre dilluns 28 de gener i divendres 1 de febrer, se celebra el Capítol Provincial de les Califòrnies 2019. El primer dia, el Provincial Eduard Pini va fer una exhortació i va exposar la metodologia capitular als participants. Per la tarda, a última hora, es va fer l’apertura i constitució del Capítol, amb l’elecció del Secretari i adjunt, així com la relació de la congregació i la presentació de l’economia. Dimarts, es va presentar la feina feta a les diferents iniciatives i projectes (Pastoral, Parròquies, Cercles Bíblics, Pastoral Vocacional, HOCATI o l’Associació Educació Solidària de les Califòrnies).

 

 

Sens dubte, un dels moments més importants, va ser l’elecció del Viceprovincial. El Pare Hilario Flores va ser reescollit pel proper quadrienni.

Dimecres s’escullen els assistents -en aquesta ocasió, han estat Pep Segalés i Dani Velázquez- i es presenten les línies de futur i propostes, que es treballen en diferents comissions. Dijous es treballen diferents polítiques, que es votaran i prioritzaran pels propers quatre anys. Divendres es promulgaran aquestes línies, propostes i proposicions aprovades i s’evaluarà el Capítol.