Aquest any els 3 Dies Diferents Juniors tenien com a lema INFECTED. El lema tenia a veure amb l’eix d’animació en el qual descobríem la història d’un investigador farmacèutic per crear una malaltia i una cura per comercialitzar-la. Amb l’ajuda dels joves dels Dies Diferents van fer canviar la idea de l’investigador el mateix divendres.

Tot i això el virus s’escampa, tots i totes queden infectats i apareix la filla de l’investigador amb un vídeo del mateix sent segrestat per la farmacèutica en la qual treballava. Els joves es van dirigir cap a Verdú on hi ha la seu de la farmacèutica Verdufarma, allà ens trobem amb el president que no nega segrestat a l’investigador que si no intenta que els joves l’ajudin en trobar la cura per comercialitzar-la. A la nit els joves es troben amb el dilema moral de donar la cura o comercialitzar-la. Finalment escolleixen donar-la a tothom i descobreixen que la cura és una cançó anomenada Virus d’Obeses.

Una activitat que va agradar molt va ser els jocs de la fam (nosaltres vam fer la versió “els jocs dels virus”). Consistia a fer parelles per representar les diferents seccions. Una vegada fetes consistia a fer petons per eliminar les altres seccions. A més a més també hi havia targetes amb diferents “virus” que feien fer coses als altres participants ja sigui fent la croqueta com caminar com un gos.

Vam ser 25 participants més 6 monitors i monitores amb 4 intendents, els quals eren de diferents Escoles Pies com Sarrià, Igualada i Tàrrega. Va ser un altre cap de setmana Diferent!

Coordinadors dels Dies Diferents