Aquestes darreres setmanes un dels temes recurrents a la taula dels dimarts de l’Equip de Govern és la preparació del proper Capítol Provincial que farem just d’aquí a un any: l’abril del 2019

Serà el 65è Capítol Provincial de l’Escola Pia Catalunya. El primer es va realitzar l’any 1753. Suposadament els capítols es fan cada quatre anys, però de vegades no ha estat així, les guerres i conflictes, no sempre ho han permès.
Tots els capítols tenen una primera part d’avaluació del darrer quadrienni i una segona de prospecció pels quatre anys següents. En el capítol 2019 procurarem que sigui el màxim de participat possible. Evidentment no tots podem ser capitulars, però sí podem fer arribar la nostra veu als capitulars. Per aquest motiu es demanarà la participació més àmplia possible en l’avaluació del quadrienni 2015-2019 i en l’aportació de propostes pel 2019-2023, no només des de la pròpia àrea (acció educativa, social, participació, etc) sinó també pensant de forma més ample, fent propostes per a tota la institució.

Disposem-nos, doncs, a repensar l’Escola Pia de Catalunya. Aviat entrarem en Capítol.