El 14 de novembre l’Escola Pia de Catalunya organitza la Jornada Summem. Aquest any, un format gratuït i en línia que permetrà inscriure a qualsevol docent o persona interessada. Amb la intenció de compertir coneixement i projectes innovadors, la temàtica que es tractarà en aquesta edició és La seqüència didàctica.

Hector Ruiz, director de la International Science Teaching Foundation, és el ponent especial amb el que comptarà la Jornada Summem. Ens parlarà sobre les Evidències de la nostra Seqüència Didàctica, basades en la psicologia de l’aprenentatge i la neurobiologia. Per saber-ne més podeu llegir aquesta entrevista del Portal Educatiu CEFIRE. El darrer llibre publicat pel biòleg apassionat de l’educació -com ell mateix es defineix- és “¿Cómo aprendemos? Una aproximación cinetífica al aprendizaje y la enseñanza”.

Després de la sessió de l’expert, també presentarem tres casos d’èxit de tres projectes en el marc d’un Itinerari d’Aprenentatge de cada una de les etapes: Infantil, Primària i ESO.

Per fer la teva inscripció, fes clic AQUÍ.