El passat dissabte 10 de novembre, l’Escola Pia de Mataró va acollir una nova edició de la Jornada SUṀṀEM: COMPARTIM ITINERARIS D’APRENENTATGE, en la que van participar més de 500 mestres dels centres d’Escola Pia de Catalunya i d’altres institucions educatives i experts del sector. Al llarg del matí, un centenar de docents dels equips educatius de l’Escola Pia van compartir les seves experiències interdisciplinars a l’aula. Com hagués estat la meva vida si hagués nascut a Barcino?; Pot un robot substituir un ésser viu? El tió no ve. On és? o Quins problemes tindríem si no hi hagués serveis a les ciutats? són els títols d’alguns dels 30 itineraris que es van presentar, organitzats en franges d’edat: 3-7 anys, 7-12 anys i 12-16 anys.

 

Els participants van valorar molt positivament la segona edició d’aquesta Jornada SUṀṀEM, que se celebra per segon any consecutiu a l’Escola Pia de Mataró.

La Pilar Contreras, directora general de Centres Concertats i Centres Privats, va destacar l’evolució del projecte i la importància de la xarxa entre centres per poder liderar un projecte d’innovació com el SUṀṀEM. L’edició 2018 de la Jornada SUṀṀEM va comptar amb la col·laboració de les editorials Barcanova, SM-Cruïlla, Edebé, Text-La Galera i Vicens Vives i el suport d’ABACUS.

 

Primera Jornada