Dimarts 2 d’abril tindrem la reunió número 104 de l’Equip de Govern; serà la darrera del quadrienni, i és el moment per fer alguna reflexió.

L’Equip de Govern es va estrenar l’abril de 2015. Abans d’això existia una congregació ampliada que el Capítol 2015 va demanar d’ampliar definitivament,  essent-hi representades totes les entitats i persones vinculades a l’Escola Pia, mandat que es va concretar en les sis àrees que apleguen els 10 àmbits en els que es desenvolupa la nostra missió

L’Equip de Govern doncs, ja ha arribat als quatre anys. Fent un símil, podríem dir que ja té permís de conduir i per tant ha funcionat amb la “L” de pràctiques. A mida que hem anat avançant hem pogut descobrir totes les potencialitats d’aquesta taula de reflexió setmanal, però també en alguna ocasió ja ens ha tocat accelerar, fer alguna frenada, o ens hem descuidat de posar o de treure l’intermitent. Tanmateix res greu.

Amb el nou Capítol es dissol l’Equip i el nou provincial en crearà un de nou. Al nou Equip li desitgem molts èxits i li deixem el relleu de quatre anys de feina ben profitosa en representació de tota la institució, i li desitgem una bona conducció d’aquesta gran obra que és l’Escola Pia.