El dia 24 de març, l’Antoni Burgaya escrivia un mail agraint la feina que la comunitat educativa de l’Escola Pia Tàrrega havia fet per celebrar l’Aplec del Mou-te. Van aconseguir que fos una gran festa. I afegia encara:

Aquests dies a totes les nostres escoles hem tingut diferents modalitats de portes obertes i altres activitats destinades a donar a conèixer el nostre projecte. Gràcies!

La baixa natalitat fa que cada curs sigui tot un repte omplir les nostres aules. Cada vegada som més conscients que sense una gran comunitat professional al darrere és impossible esquivar les adversitats que tenim i que no ens afavoreixen. Cada vegada som més conscients que només junts podem fer possible el propòsit de l’Escola Pia. 

Comptem amb tots vosaltres per aquest esprint final abans de començar les preinscripcions el proper divendres dia 29. 

Seguiu-nos a les xarxes i no us canseu d’explicar la bona feina que fem.

Aquest agraïment el fem extensiu també  a tants educadors i educadores que estan a punt d’iniciar altres processos d’inscripció: als de Lleure Jordi Turull dels esplais i agrupaments per les colònies i campaments, als Casals d’estiu que ja estan en plena preparació, a les parròquies i comunitats cristianes que van arribant a final de curs, a les fundacions per la feinada que se’ls hi està girant amb tants processos migratoris sense resoldre; als pisos d’acollida que mai no fan vacances i que, malauradament, sí tenen llargues llistes d’espera, a tots els qui heu participat en l’avaluació i projecció de futur del proper Capítol Provincial i als capitulars, que ens obsequieu amb el vostre temps i interès.

I ens deixem a molta, molta gent. A tots el nostre agraïment per tant esforç anònim que esperem doni fruit abundant.