Durant tot el mes de juliol, 730 infants i joves d’entre cinc i disset anys han anat de colònies amb Colònies Jordi Turull.  En 12 tandes, han viscut uns dies diferents en contacte amb companys i companyes, la natura i el joc.

Ens ho expliquen els infants, els joves i els monitors i monitores que hi han participat:

 

Aina Picas (8 anys) – Infantons
“El que més m’ha agradat de les colònies han sigut els monitors, la gent, els amics. Aquest any ha sigut un dels meus millors anys, m’ha encantat. M’encanta la historieta, la piscina, les lliteres, les cançons…”

 

 

Mònica Hernàndez (13 anys) – Pineta 2
“Aquest any he fet “grans” i ha sigut una experiència molt brutal.
He descobert noves muntanyes, nous camins, vistes precioses, he fet nous amics que, juntament amb els monitors que m’han acompanyat en aquesta tanda, m’han fet sentir com una família. És a la Vall de Pineta on reposàvem els ulls sobre aquella prada humida mentre miràvem les estrelles i reflexionàvem. En aquell moment tenia mil sentiments que em parlaven. Una barreja d’emocions que feia que, a vegades, caigués la llàgrima. Només puc dir que gràcies Pineta i que ja espero amb moltes ganes arribar a Euskadi!!”

 

Sofia Mues (14 anys) – Euskadi 1
“Aquest estiu ha sigut genial! Una tanda diferent de les que havíem fet fins ara, però especial, molt especial! No hem anat a la casa de Pineta, hem estat a Euskadi.
Tot i això, ens hem retrobat amb la gent de l’any passat i hem fet altres amics nous. Això ha significat més amics i jo sempre dic que de colònies sempre t’emportes molts amics i la veritat que aquest any no ha estat diferent. Els “monis” han sigut un súper grup i ens han preparat moltes activitats.
Ha sigut un any més que no podré oblidar i estic esperant amb moltes ganes l’estiu que ve!”

 

Mar Garre (17 anys) – A17
“Des de fa 10 anys, dues setmanes de juliol s’omplen d’il·lusió i màgia amb Colònies Jordi Turull. I és que sembla increïble que 15 dies de colònies es puguin convertir en tota una aventura que trenca amb la rutina, on no fer res vol dir estirar-se a l’aïllant respirant natura i tranquil·litat o gaudir d’un cel lluent ple d’estrelles a la nit. Tot això amanit pel més important: una colla de desconeguts que sense gens de por et regalaran un somriure enorme que farà que es converteixi en una colla d’amics inoblidables.”

 

Anna Calopa (18 anys) – Monitora de Gegantons 2
“Aquest estiu, he tingut l’oportunitat de gaudir i conèixer uns nous infants els quals m’han omplert novament d’energia, felicitat i màgia. Han estat 10 dies gratificants, plens d’il·lusió i d’emocions molt variades. I tot gràcies a ells i elles, ja que els infants també ens ensenyen i ens transmeten grans coses que creiem saber ja, però no.”

 

 

Laura Monnà (20 anys) – Monitora d’Euskadi 1 i Pineta 2
“Desitjo que arribi l’estiu per marxar de colònies a un espai envoltat de natura i amb un grup d’infants genials. Una experiència molt enriquidora en l’àmbit educatiu pels infants i en l’àmbit interpersonal pels “monis”!”

 

 

Marta Gerona (21 anys) – Monitora Pineta 2
“Un any més a la Vall dels Somnis, com a monitora, no passa lent! Al contrari, els dies “volen”. Són 15 dies, plens d’emocions, d’aventures, de riures, de dormir molt poc, però sobretot són dies que donen vida i il·lusió per a no deixar de ser mai monitora. Tot comença amb el dubte sobre si ho faré bé, o si anirà tot bé, però la primera nit ja t’adones que has entrat a un món diferent: t’envolta un paisatge únic, meravellós i estàs amb unes persones especials, que fan que la màgia emmuralli tot i per tant, que tot anirà genial. Des de primera hora del matí, tens els somriures dels infants, a flor de pell i les ganes de jugar i passar-ho bé es transmeten d’uns als altres. Al llarg del dia veus com els lligams d’amistat, de germanor i els valors de l’empatia, la generositat, el sacrifici, van donant voltes en cadascuna de les activitats que proposem. Tot això ens omple a totes les persones que “tirem endavant” les colònies i ens dóna força per seguir amb aquesta tasca educativa i recomanar-la a tothom.
Jo ho he après dels meus pares i espero poder-ho transmetre als meus fills: el lleure educatiu et transporta a viure uns valors i unes actituds que t’ajuden a créixer i fan que molts estius de la teva vida siguin únics i irrepetibles! Perquè a la Vall de PINETA passen moltes coses que es queden a la Vall de PINETA!!!”