Com cada any al mes de novembre, Colònies Jordi Turull, celebra l’Assemblea General Ordinària.

L’AGO és l’espai de participació del centenar de monitors i monitores voluntàries que cada estiu realitzen les tandes de Colònies Jordi Turull. Aquesta assemblea serveix de punt de tancament de l’estiu i també el punt de partida per començar a organitzar el proper estiu. Normalment, la trobada és de forma presencial i és el moment on moltes de les monitores es retroben després de l’estiu. Però aquest cop han hagut de fer l’AGO en un format en línia.

Aquest any, a més a més, la revisió de l’estiu ha estat intensa, ja que ha estat un estiu normal on s’han hagut de fer molts canvis per adaptar les colònies a la situació actual.

La trobada va comptar amb la benvinguda i agraïment del Toni Burgaya. Per tal de no perdre l’essència de l’assemblea, la part més important de la reunió va consistir en diverses estones de debat per poder elaborar conjuntament propostes de millora del funcionament intern de Colònies.

En aquesta trobada, també hi són convocades les noves monitores i monitors que s’incorporaran aquest nou curs! Una vintena de joves de 18 anys que aquest estiu han estat fent Sensi, el curs de formació intern de Colònies Jordi Turull!

Així doncs, d’aquí a unes setmanes, quan ja s’hagi acabat d’organitzar els diferents equips de monitors/es, es podrà començar a preparar cada una de les tandes d’aquest proper estiu 2021 que, molt probablement, tampoc serà com els de sempre!