Servei Solidari treballem per fomentar l’autonomia i ciutadania plena d’infants, joves i adults en risc d’exclusió social.

Volem sumar el màxim de gestos de solidaritat, compromís, corresponsabilitat i implicació per seguir acompanyant-los i treballant conjuntament amb ells i elles per generar un canvi cap a una societat més justa.

Fes el teu gest per la inclusió!

El teu gest suma, té impacte i genera transformació social.

T’expliquem com fer-lo possible.

 

 

1 – MASTER CLASS DE STREET PHOTOGRAPHY
Master class teòrica i classe pràctica de street photography presencial, amb càmera o mòbil intel·ligent, a càrrec d’Andreu Clapés.

“Aprendràs a fer fotos del carrer on apareixen edificis, automòbils, persones, ombres i llums… Una disciplina on entren tantes variables en joc que és necessari saber on i com apuntar per a aconseguir la foto perfecta!”

– Master Class teòrica, (Aula 4 Servei Solidari): 10 de novembre a les 17h
– Classe pràctica de street photography: 15 de novembre a les 17h

2 – CONCURS FOTOGRÀFIC “RAVALEJANT”
El Raval és autèntic i té personalitat. Tanta, que passejar-hi té fins i tot una paraula pròpia: ravalejar.

El Punt Òmnia de la Fundació Servei Solidari convoca el concurs de fotografia “Ravalejant” dins del la campanya “Un gest per la inclusió Social”.
Les persones participants han de ser majors de 18 anys i les propostes que presentin al concurs han d’estar relacionades amb el barri del Raval. La fotografia es pot fer amb càmera i/o amb smartphone. Hi ha les següents categories:
– Fotografia a color
– Fotografia en blanc i negre

Els premis són:
– 1 llibre signat de l’Andreu Clapés per les dues primeres propostes guanyadores.
– La millor fotografia serà penjada a l’entitat.

– Envia les teves fotografies ABANS DEL 30 DE NOVEMBRE a serveisolidari@xarxaomnia.gencat.cat indicant: títol de la imatge, la ubicació, el nom i cognoms de l’autor i un telèfon de contacte.

Aportació per participar al GEST FOTOGRÀFIC:
– Només concurs: 5 €
– Master class: 10 €
– Dues activitats: 15 €