L’Escola Pia de Catalunya guanya el primer premi als Premis Blanquerna Impulsa. 

Il·lustració feta per Bernat Costa durant l´acte de lliurement de premis.L’Escola Pia ha obtingut el primer premi en la modalitat de Projectes de centres educatius per la Campanya 8-M 2021. En recollir el premi, els representants dels equips de comunicació de l’Escola Pia han volgut agrair la tasca de la institució per mantenir “la mirada desperta i atenta als canvis que viu la nostra societat” i ser agents transformadores en pro d’una societat més justa i igualitària.

Els premis tenen com a objectiu sensibilitzar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per l’ONU (2015-2030). Amb aquesta iniciativa pretenen motivar i sensibilitzar la comunitat educativa i estan oberts a tots els centres educatius de Secundària de Catalunya, Balears i Andorra.

 

 

L’esdeveniment es podia seguir en ‘streaming’ i va acollir gairebé un centenar de persones a l’auditori entre les quals hi havia els joves finalistes dels premis, part de l’equip humà, deganat i direcció general de la institució i alguns representants de les empreses col·laboradores: Caixabank-Obra Social La Caixa, Diputació de Barcelona, Santander, Canon, Aramark, Abacus, Fundació PIMEC, Serafí, Lavola Anthesis, Nestlé, Junior Report, Fedefarma, Previsora General, Corma, Alícia, Nutrició sense fronteres, i Banc d’aliments Barcelona.

 

Premis Blanquerna-PIMEC Impulsen

Aquest any, va sumar-se al certamen la Fundació PIMEC, amb la I edició dels premis Blanquerna-Pimec Impulsen. El seu president, el Sr. Josep González, va lliurar el premi al Restaurant D.O: Denominació d’Origen, de Granollers i Eceleni, pel projecte ECELEARNING, que va quedar finalista.