El primer Webinar de LID Barcelona va tenir lloc el passat dimarts, amb la finalitat de donar a conèixer la proposta formativa del Centre de Lideratge Educatiu.

L’Anna Jolonch, la directora del centre, en Greg Ross, professor associat de la UCL – Institute of Education de Londres, i l’Anna Pons, van ser presents en una trobada en línia que va reunir més de 150 docents i directius de centres educatius d’arreu de l’Estat. País Valencià, les Balears, Madrid Andalusia, professionals del sector d’arreu van connectar-se per conèixer les novetats que LID oferirà en el seu primer curs escolar.

Anna Jolonch va fer una primera intervenció en què explicava el format d’aquest programa docent de 30 hores i també recalcava la importància de transformar l’educació a través del lideratge dels equips docents. També va posar en relleu l’aliança entre l’Escola Pia de Catalunya i la UCL – Institute od Education de Londres per crear aquesta primera formació. En Greg Ross, professor associat de la contrapart anglesa, també va participar del Webinar aportant la seva visió des de l’Institut de Lideratge referent a Europa del qual en forma part.

Anna Pons va ser l’encarregada de contextualitzar, des de la perspectiva internacional, de l’impacte que té el lideratge pedagògic als centres educatius i va reflectir, a través de les dades i estadístiques, la millora que suposa en l’aprenentatge dels estudiants.

El Webinar va finalitzar amb una sessió de preguntes que els participants van anar realitzant durant tota la sessió i que els experts van respondre aportant els seus punts de vista.

Recupera el Webinar de presentació de LID Barcelona