El proper 27 de maig se celebra “L’expansió del #gamificurs”, una jornada presencial per descobrir el potencial de la gamificació i l’aprenentatge basat en jocs a l’educació organitzada per l’ICE de la Universitat de Barcelona amb diferents col·laboradors entre els quals es troba l’Escola Pia de Catalunya.
En aquesta jornada diversos docents i especialistes d’arreu de Catalunya i l’Estat espanyol presentaran les seves experiències i organitzaran tallers on els participants comprovaran el desenvolupament i la pràctica d’aquestes metodologies. Podeu trobar més informació al bloc del #gamificurs: el programa i també la llista de correu per rebre totes les novetats. El professor Christian Negre, de l’Escola Pia de Calella, és un dels organitzadors.
Seran els protagonistes modalitats com el Joc de Rol, el Joc de Taula, el Rol en viu, les “Escape Rooms”, el BreakOutEdu i els “Serious Games” de la mà d’experts ludificadors com Oscar Recio (Oviedo), Meritxell Nieto (Andorra), Xavier Moratonas (Mollet), Joan-Tomàs Pujolà (Universitat de Barcelona), Manuel Sánchez (Sevilla),  David Martín (Barcelona), Raúl García (Barcelona), Natxo Maté (Badalona) i Christian Negre (Calella).
La jornada serà un punt de trobada per tots aquests docents i formadors interessats en aquestes metodologies i amb la voluntat de generar la creació de xarxa entre el participants.