Obertes les inscripcions per la 11a edició de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs

Vols guanyar una beca per la Summer School de l’ESCAC? Vols gaudir d’un viatge al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián? Tens una mirada social crítica i aptituds per l’audiovisual?

Participa ja a la 11a edició de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs!

COM PARTICIPAR A LA MOSTRA AUDIOVISUAL?

1. Presenta els teus treballs
Poden participar a la Mostra tots els alumnes del 2n cicle de SECUNDÀRIA, BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS inscrits durant el curs 2021-2022.

2. Un jurat preseleccionarà els millors treballs
Un equip dels serveis centrals de l’Escola Pia escollirà els 4 projectes més destacats en cada categoria en base als criteris audiovisuals i mirada d’acció social. Aquests finalistes es publicaran al web de la Mostra.

3. Guanya els premis
Els projectes que passin la preselecció seran visionats per un jurat professional del món audiovisual i del sector social. El jurat escollirà el millor projecte en cada categoria; s’atorgaran PREMIS DEL JURAT.

D’altra banda, els PREMIS DEL PÚBLIC es faran via online. Els finalistes publicats al web es podran votar durant un període de temps concret.

El 16 de maig s’anunciaran els guanyadors a la gala de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs 2022 que tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya.

Un any més els premis són molt sucosos. Els guanyadors del premi del jurat s’enduran una beca per la Summer School de l’ESCAC. En canvi, els guanyadors del premi del públic gaudiran d’un viatge al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián.

Tanmateix, tots els guanyadors podran gaudir d’una subscripció mensual per la plataforma audiovisual Filmin.

Així doncs, a què esperes? Inscriu-te abans del 22 d’abril!