Neix el Club de lectura on line de l’Escola Pia

//Neix el Club de lectura on line de l’Escola Pia

A l’Escola Pia Catalunya ja tenim club de lectura online! Tothom hi és convidat a participar-hi. Cada mes us recomanarem un parell de llibres i podreu compartir les vostres opinions a  CLUB DE LECTURA. Hem engegat aquesta iniciativa aquest curs i ens agradaria que qualsevol persona de la nostra comunitat educativa hi pogués participar. La programació serà trimestral i els comentaris, moderats.

Aquest mes de novembre proposem:
  • Fahrenheit 451 de Ray Bardbury, un dels millors autors de ciència ficció de tots els temps. Un llibre publicat l’any 1953 i que s’ha convertit en un clàssic de tots els temps en el tema de la promoció de la lectura.
  • El cavaller de l’armadura oxidada de Robert Fischer. Un llibre publicat l’any 1987 i del que ja se n’han fet més de 87 edicions.
Per què un Club de lectura on line?

Volem obrir horitzons a persones que no tenen el temps per a poder-se trobar i dialogar amb altres afeccionats a la lectura. La nostra proposta està oberta als qui els seria més fàcil poder seguir una experiència de lectura i diàleg per medi d’un bloc. Les TIC ens permeten d’oferir possibilitats noves pels enfeinats i que no disposen de moments per a reunions prèviament programades. No voldríem que es perdessin les grans oportunitats d’una lectura pausada i raonada que és, en definitiva, a la que invitem perquè n’hem constatat el valor formatiu i la fruïció que se’n deriven.

Club de lectura presencial

Aquest projecte s’emmarca en una iniciativa de foment dels Clubs de lectura. L’Escola Pia d’Olot, Mataró i Granollers ja tenen un en marxa. Més informació, AQUÍ.
2017-11-21T19:25:42+00:00