Una trentena de persones han participat en la primera edició del Curs del Lideratge Docent del LID Barcelona

Dijous 21 d’abril es va fer l’acte de tancament i lliurament de diplomes de la primera promoció del LID – Centre de Lideratge Educatiu.

El primer curs, que ha comptat amb la col·laboració de la UCL Institute of Education (IOE) de Londres, hi han participat un total de 34 persones. Una formació que ha servit perquè els alumnes desenvolupin bones habilitats de lideratge i per a dur a terme estratègies i pràctiques de millora del lideratge en els centres. El curs també ha servit per a crear contactes i teixir noves aliances. Des del mes d’octubre del 2021 fins al passat mes de gener els participants han hagut de dissenyar i implementar un projecte de lideratge.

Durant l’acte del mes d’abril els participants van exposar les conclusions dels seus treballs davant de l’Anna Jolonch, directora del LID, la Glòria Fajulà, co-facilitadora, i del Greg Ross de l’UCL Institute of Education de Londres.

El curs s’ha dut a terme  en línia i ha tingut una duració de 30 hores. L’escola Pia de Sarrià va acollir l’acte de tancament, que es va fer presencialment.