• Maria Nieves Tapia, referent mundial d’aquest àmbit, és la ponent convidada de l’edició d’enguany
• 400 docents de la institució assistiran a la jornada
• Durant l’acte també es lliurarà el premi Sant Josep de Calassanç

 

Aquest dissabte, 25 de maig, l’Escola Pia de Calella acollirà la XXXI Jornada Pedagògica de la institució, dirigida als seus docents i col·laboradors. L’edició d’enguany porta per títol “Educació, Comunitat i Solidaritat” i comptarà amb la intervenció de Maria Nieves Tapia, referent mundial de l’Aprenentatge Servei. Les educadores i educadors saben la importància de l’educació alhora d’aprendre a compartir valors com la diversitat, la participació, el respecte, la ciutadania activa… però només des de la vivència aprenem a fer comunitat i a ser solidaris.

La Jornada comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; la regidora d’Educació de Calella, Núria Parella; el secretari general de les Institucions Educatives de l’Escola Pia de Catalunya, Antoni Burgaya; i la directora de l’Escola Pia de Calella, Marisa Romero. La clausura de l’acte serà a càrrec del P. Provincial de l’Escola Pia de Catalunya, Eduard Pini.

En el transcurs de la Jornada es lliurarà el Premi Josep de Calassanç, el guardó que cada any convoca la Fundació Joan Profitós de l’Escola Pia de Catalunya i que reconeix la trajectòria professional de les persones, dels equips educatius de les nostres escoles i dels grups que realitzen tasques de manera voluntària.