Ja està aquí el Nadal i el grup d’animació a la lectura de l’Escola Pia de Catalunya ens ha preparat un llistat de llibres recomanats per aquestes festes.

Aquest cop amb 50 llibres per a totes les edats i gustos: novel·la, còmic, àlbums… amb noves seccions de poesia i àlbums vintage. Ja podeu consultar tots els llibres recomanats per aquest Nadal a la seva web.

Quan aneu de compres nadalenques emporteu-vos la llista i regaleu històries increibles!

El grup d’animació a la lectura de l’Escola Pia Catalunya fa més de 10 anys que promou el gust per la lectura lúdica entre les seves escoles a través de diferents projectes educatius, com també amb la difusió de novetats literàries i culturals a la seva pàgina web . Està format per diverses persones amb sensibilitat al voltant dels llibres, que tenen una dilatada experiència en aquest terreny: mestres, professors, bibliotecaris o escriptors aporten els seus coneixements per ajudar a crear un caliu lector a les escoles.

Cada setmana a la seva pàgina web recomanen novetats literàries, pel·lícules, poesies i alguna activitat cultural perquè tots els lectors en puguin gaudir, i cada trimestre elaboren un llistat amb les novetats literàries més destacades per a totes les edats. La llista de llibres que ens presenten ara amb motiu d’aquestes festes nadalenques ha estat elaborada segons uns criteris que premien la qualitat literària, l’adequació lectora i el valor editorial. És per això que aquests 50 llibres són una oportunitat fantàstica per fer-se amb les millors històries que han sortit darrerament i regalar-les a qui més ens estimem. Així que si heu pensat fer un regal aquest nadal, recordeu agafar aquesta llista amb les millors 50 propostes; i si no en tinguéssiu prou sempre en tenen més a la seva pàgina web d’el goig de lllegir.