VIOD GAMES, finalista a una roda d’inversió del grup COFARES i The Heroes Club

//VIOD GAMES, finalista a una roda d’inversió del grup COFARES i The Heroes Club

A finals del curs passat, Viod Games, l’estudi de videojocs vinculat a l’Escola Pia, es va presentar a un concurs (roda d’inversió) del grup COFARES The Heroes Club, que buscaven invertir en projectes relacionats amb el món de la sanitat i la farmàcia.

Entre els 70 projectes que es van presentar, 40 van ser seleccionats per anar a fer un pitch a Madrid. D’aquests, 16 han estat seleccionats com a semifinalistes i entre aquests està el projecte de “Sims Ruti” de Viod Games. En aquest projecte es fa una simulació sobre un pacient amb insuficiència renal que ha de prendre decisions quotidianes com alimentar-se, medicar-se, fer exercici, etc… i analitzar com afecten aquestes decisions al seu estat com a pacient.

Aquest projecte està en fase embrionària i s’està treballant amb Can Ruti (Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona).

Dimarts 12 de setembre, en Carles Bonet, un dels fundadors, torna a Madrid per participar en la següent fase com a semifinalista de la Pasarela Digital.  Aquest dia tindrà una #RondaDafo amb tots els participants i un grup d’experts de Cofares i The Heroes Club.

VIOD GAMES

Neix amb la voluntat d’acollir alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i d’Estudis Universitaris, relacionats amb el món dels videojocs i dels Serious Games, en el seu periode de pràctiques.

2017-09-15T12:08:31+00:00