La primera trobada informativa prèvia a les sessions capitulars se celebrarà aquest dissabte 2 de març, a la Cúria Provincial. Serà la trobada específica sobre vida religiosa, i hi estan convidats els 28 religiosos capitulars, i aquells altres religiosos que vulguin acompanyar-los. Aquesta trobada servirà per escalfar motors de cara a les sessions capitulars, i en ella s’hi abordarà:

  • La ponència de vida religiosa hi presentarà el document que ha elaborat, a partir del que es va recollir durant la primera fase del Capítol, el procés participatiu.
  • En Carles Gil, religiós català inscrit a la província de l’Àfrica de l’Oest (és el responsable de les institucions educatives de l’Escola Pia del Senegal i la Costa d’Ivori), exposarà quina ha estat la seva visió, com a religiós català però resident en un altre província, del document que ha elaborat la ponència de vida religiosa.
  • Els capitulars es reuniran en grups, i dialogaran sobre el contingut del document, de cara a identificar quins són els principals elements que caldrà treballar i debatre durant les sessions capitulars.

Finalment, i com mereix l’ocasió, clouran la trobada amb un dinar de germanor.