Publicacions2018-11-26T14:00:49+00:00

PUBLICACIONS

La Plega

Blog amb història, documents, i altres temes relacionats amb l’Escola Pia de Catalunya.
La Plega de l’Arxiu

Memòria anual

Es relacionen els fets que al llarg de l’any s’han esdevingut a l’arxiu, en els que ha participat, estat dels projectes en curs i de nova implementació, ingressos de documentació, llibres i materials per al museu, assistència a congressos, relacions amb altres institucions,etc. Memòries anuals

Fullets

  • APEPC. La casa de la Bolla. Petita introducció a la història de l’edifici medieval del carrer Sant Antoni de Barcelona que actualment acull els Cicles Formatius de l’Escola Sant Antoni.
  • APEPC. Història de l’Arxiu Provincial (1982-2012). Recull l’evolució de l’arxiu actual gràcies a la feina de l’arxiver provincial Joan Florensa durant 30 anys.
  • APEPC. Claverol i Josep de Calassanç. Breu explicació sobre la relació de Calassanç i el poble. A Claverol l’Escola Pia hi té una casa de colònies.
  • APEPC. Església de Sant Antoni Abat. Fullet informatiu sobre la història de l’església de Sant Antoni, de la que tan sols es conserva la porxada, actualmente ocupada per la Fundació Servei Solidari, la Fundació Educació Solidària i les Colònies Jordi Turull.

Articles i monografies