Notícies‎ > ‎

Carta de Pasqua de l'Escola Pia de Catalunya

27 de març 2015, 4:54 publicada per Comunicació Escola Pia
Benvolguts/des,

És Pasqua!

Associem la Pasqua a moltes realitats: l’entrada de la primavera, uns dies de merescut descans per gaudir de la família o amb la comunitat, un temps per acabar de llegir aquell llibre, posar-se a fer d'especialista amateur per reparar allò que ja fa dies que tenim a mitges, fer aquella visita que tenim pendent...

També l’Escola Pia gaudeix de la Pasqua, fins i tot de forma anticipada: les jornades precapitulars ens van permetre conèixer vivències d’anys enrere, compartir experiències que estem fent realitat i tornar a visualitzar el projecte que volem continuar construint. L’Assemblea de les Institucions celebrada a Mataró va finalitzar amb l’acord d’endegar un projecte innovador per a les escoles. El Capítol Provincial ha definit nous objectius per avançar en fidelitat a la missió.

També els escolapis de la viceprovíncia de les Califòrnies van compartir amb nosaltres un mateix somni, -el de transformar el món des de la infància- que es construeix en una realitat diferent de la nostra. I volem fer tres esments especials: en Jaume Pallarolas, sempre disposat a servir, que es trasllada a terres de frontera per continuar donant fruit abundant, en Joan Vila que ha dedicat tots els seus esforços per guiar la gran barca de les institucions escolars i l’Antoni Burgaya que el curs vinent en prendrà el relleu.

I enmig d’aquest rumor de vida nova de Jesús ressuscitat, hi som tots i cadascun de nosaltres: els laics, les laiques i els religiosos, que amb el nostre treball discret i col·laborant colze a colze, anem fent possible la nova albada de cada dia, que ens permet intuir què és ben bé això de la vida, de la plenitud, de la joia...  de la Pasqua.

Que gaudiu tots d’una bona Pasqua!

Eduard Pini
Josep Maria Canet
Enric Canet
Lluis Tort
Joan Prat
Joan Vila
Ramon Francolí
Antoni Burgaya

Ċ
Comunicació Escola Pia,
27 de març 2015, 4:54
Comments