Notícies‎ > ‎

Balaguer recorda a Jaume Pallarolas

30 de març 2016, 1:25 publicada per Comunicacio Escola Pia

L'església de Sant Josep de Balaguer acollirà una missa en record de Jaume Pallarolas a les 20.00 d’aquest divendres 1 d’abril. L’exprovincial, que va morir a Los Ángeles el passat 16 de febrer després d’una curta i sobtada malaltia, va tenir una estreta vinculació amb la capital de La Noguera, ja que va passar una anys del seu ministeri escolapi al col·legi que té allà la institució.

A més de a Balaguer Pallarolas també va estar a diversos llocs com ara Sant Antoni  i Olot. Va ocupar càrrecs dins el govern de l’Escola Pia en l’àmbit educatiu i econòmic fins al seu nomenament com a provincial l’any 2003. El dia 1 d’abril de 2015, després de 12 anys al capdavant de l’Escola Pia de Catalunya i fidel al compromís amb l’Orde, va marxar a l’altra banda de l’Atlàntic, a Califòrnia, com a viceprovincial.

D’altra banda d’aquí a una setmana, el divendres 8 d'abril, hi haurà també una missa per l’escolapi Antoni Tort, que ens va deixar fa uns dies. Serà a la capella de l'Escola Pia de Sarrià, a les 19.00.

Comments