Notícies‎ > ‎

Alumnes de l'Escola Pia de Catalunya participen en una Caminada per la Pau, a Tàrrega

24 de nov. 2011, 4:12 publicada per Comunicacio Escola Pia
El proper 25 de novembre, prop de 500 alumnes hi participaran, acollits per l'Escola Pia de Tàrrega. L'Escola Pia de Catalunya organitza aquesta iniciativa des de fa 22 anys a diferents punts del territori coincidint amb la celebració del dia de Sant Josep Calassanç, patró de la institució. L'objectiu és que els nois i noies reflexionin sobre aspectes vinculats amb el tema de la pau, realitzant diferents activitats i caminant plegats. En aquesta ocasió el lema és “Carrega't d'energia” amb l'objectiu de treballar per la pau.

L’energia és el corrent que sustenta la vida. Aquesta es manifesta en diferents àrees: en el nostre físic, la nostra ment, les nostres emocions i la nostra consciència. En aquesta caminada volem descobrir com carregar-nos d’energia per treballar en favor de la pau.

Per això, prop de 500 alumnes, en grups de 20 amb un professor responsable, faran ruta des de diferents pobles al voltant de Tàrrega -concretament Anglesola, Claravalls i Altet- per acabar trobant-se al Parc de Sant Eloi al final del matí. A les 13 h participaran conjuntament en un acte de cloenda animat pel grup BUFANÚVOLS” en aquest enclau. Posteriorment dinaran plegats.

Durant el camí, faran activitats que, a partir de la reflexió, portaran a la convivència: pensant, jugant, compartint, rient... la pau quedarà a les mans dels nois i noies de 4t d'ESO.

La Caminada per la Pau començarà, a les 9:30 del matí.
Comments