Notícies‎ > ‎

Alumnes de l’Escola Pia Santa Anna-Mataró intervenen en el projecte CAPS.A d’artistes de la seva ciutat

29 de nov. 2013, 4:49 publicada per Àngels Doñate

Els alumnes del Batxillerat d’Arts de l’Escola Pia Santa Anna-Mataró col·laboren amb una intervenció en el projecte CAPS.A,d’artistes de Mataró (Josep Manel Calleja, Jordi Cuyàs i Jaume Simón), el proper dia 30 de novembre. Recordant el treball de Henrick Kerstens, un artista que en els darrers anys ha fotografiat la seva filla a la manera de la pintura clàssica però amb elements contemporanis, realitzaran un autoretrat amb algun o alguns objectes propis de l’escola i en la que es generi una certa contradicció en la combinació entre l’actitud i posada en escena i l’objecte o objectes que els acompanyen.

CAPS.A va ser originàriment una revista ( informació a la seva web: http://capsa-art.org/capsa/CAPS.A..html ) Enguany han proposat una intervenció cada mes que duen a terme diferents artistes i àmbits de l’art; la poesia, la dansa, la creació audiovisual, etc. Nosaltres hem proposat un treball que tingui en compte l’escola, els alumnes i els materials propis d’aquest espai.

La instal·lació es durà a terme el dissabte dia 30 mitjançant una projecció a la paret del patronat municipal de cultura de Mataró (c. Sant Josep).

http://contradiccions-escolapiamataro.tumblr.com/

Comments