Notícies‎ > ‎

Alumnes de Batxillerat i ESO de l’Escola Pia de Catalunya participen en una jornada de formació audiovisual a l’ESCAC

29 de gen. 2014, 0:58 publicada per Comunicacio Escola Pia   [ actualitzat el 29 de gen. 2014, 0:59 ]
Se celebra dijous 30 de gener. Els nois i noies f
aran tallers d’animació, escenografia, fotografia, ficció, documental i publicitat amb professionals dels diferents sectors. Són alumnes d’Igualada, Mataró, Barcelona i Terrassa.

Com es fa un documental? Què diferencia un bon anunci d’un de dolent? Quina és la feina d’un cap de fotografia al cine? Aquests són alguns dels aspectes sobre els quals treballaran, durant tot un matí, prop de 200 alumnes de l’Escola Pia de Catalunya. Professionals i professors de l’ESCAC seran els seus mestres per un dia, en què a més podran conèixer l’Escola de Cinema i la seva oferta formativa. 

Aquesta Jornada s’inscriu en el marc de la Mostra Audiovisual que organitza l’Escola Pia de Catalunya, amb la col•laboració de l’ESCAC i que se celebra des de fa 4 anys. Aquesta mostra recull i dóna a conèixer els treballs més destacats produïts pels estudiants en quatre àmbits: publicitat, ficció, documental i videoart. Entre els seus objectius hi ha estimular l’interès pel món audiovisual entre els nois i noies i fomentar la creativitat. 

Els guanyadors de la Mostra rebran beques per participar en els cursos de la Summer School de l’ESCAC i assistiran a un rodatge d’un dia.

Comments