Notícies‎ > ‎

50 docents de tot Catalunya coneixen el nostre projecte pedagògic en el marc del Qualicat

4 de nov. 2015, 1:43 publicada per Comunicacio Escola Pia   [ actualitzat el 4 de nov. 2015, 1:46 ]

El secretari general d'Institucions Educatives de l'Escola Pia Catalunya, Antoni Burgaya, el responsable de l'Àrea pedagògica (APE), Pere Vilaseca, i els també membres de l’APE Jaume Montsalvatge i Elisabet Moreras han explicat aquest dimarts els detalls del nostre nou projecte pedagògic dins del marc de l'Associació Catalana per l'Excel·lència, Qualicat. Una cinquantena de docents de tota Catalunya han participat a la sessió.

Aquesta entitat ens ha convidat a mostrar el nostre Projecte d'Interdisciplinarietat a l’Aula com a cas referent a Catalunya. Antoni Burgaya ha explicat com el procés de participació dels integrants de l'Escola Pia de Catalunya ha portat a desenvolupar aquesta renovació pedagògica "mantenint l'objectiu fundacional d'EPCat de transformar el món amb l'educació".

De la seva banda Pere Vilaseca, explicant les característiques del nou projecte, ha incidit en la importància "del treball cooperatiu i interdisciplinar amb els alumnes com a base pedagògica, però tot fonamentat en realitats per ser útil per la realitat." El Projecte d'Interdisciplinarietat ha començat aquest curs diferents proves pilot a escoles de tot el país i la implantació a tota la xarxa de centres està prevista en 4 anys.

Comments