Notícies‎ > ‎

400 persones participen a l'Aplec del Mou-te

23 d’abr. 2012, 7:12 publicada per Comunicacio Escola Pia
La Trobada Anual dels grups Mou-te en Xarxa de l'Escola Pia de Catalunya ha tingut lloc el diumenge 22 d'abril a la ciutat de Balaguer, capital de la Noguera. Més de 400 persones provinents de diverses escoles de l'Escola Pia de Catlaunya, entre infants, joves i adults, han celebrat junts aquesta diada de convivència que coneixem amb el nom d'Aplec.
 
El lema central de la trobada ha estat Mobilitza't, amb la idea de treballar tot allò que ens porta a fer accions per ajudar els altres, millorar el nostre entorns i, en definitiva, intentar fer un món millor.
 
Després d'una càlida recepció als patis de l'Escola Pia de Balaguer, els participants han format petits grups per fer una descoberta de la ciutat, per conèixer el seu patrimoni, història i indrets emblemàtics. Un cop els grups han tornat al pati de l'escola, s'ha celebrat una eucaristia organitzada pels grups Mou-te de Balaguer. Després del dinar, el grup 'La Terrasseta de Preixans' ha amenitzat el final de l'Aplec en un ambient festiu.
 
L'organització del Mou-te en Xarxa ha anunciat la ciutat on es farà l'Aplec del curs que ve, que serà Granollers.
Comments