Benvinguts/des

a continuació trobareu la inscripció online per a la festa que celebrarem a La Seu d’Urgell el dissabte 25 de març de 2017: els 400 anys de l’Orde de l’Escola Pia i els 250 de la canonització de Calassanç.

Ho celebrarem a La Seu d’Urgell perquè Calassanç hi va treballar abans d’anar a Roma, i perquè volem donar continuïtat a una bella tradició: que des de sempre, quan a Catalunya s’ha celebrat una efemèride de Calassanç, s’ha fet un acte a La Seu. 
Un cop hàgiu fet la vostra inscripció rebreu, en uns dies, la confirmació a través d’un mail, amb els detalls de la vostra inscripció i el programa d’actes amb la informació necessària. En cas de que no rebeu resposta, si us plau, comuniqueu-nos-ho al telèfon 93 441 00 04.

L'horari general, serà:

   10.00  Arribada a La Seu d’Urgell 
            10.30 Benvinguda     
   10.45 Tres aspectes de calassanç: La Seu d'Urgell al s. XVI, breu recorregut històric de la vida de Calassanç i Calassanç a La Seu d’Urgell.
   11.45 Inici passeig en grups per la Seu, coneixent els llocs on es trobava Calassanç, explicat pels seus protagonistes, i descobrint algun dels seus manuscrits.
   13.30 Celebració de l’Eucaristia a la Catedral de la Seu amb el bisbe J.E Vives.
   14.30 Dinar
   16.00 Fi de la trobada

Places limitades, inscripcions fins el dia 6 de març

Moltes gràcies, i benvinguts/des.

TANCADES LES INSCRIPCIONS
                                                                https://docs.google.com/a/escolapia.cat/forms/d/e/1FAIpQLSeg799vh5qkCjiItPC0I8fK3EKqffQWMNoI2Nk_VkiBwkXEvA/viewform